vuodesta - since  1973

Koulutus

Yleistietoa

Kouluttajana toimii Miia Luukkainen. Pätevöitynyt agility-, rally-toko- ja toko-koulutusohjaaja sekä kehäsihteeri ja junior handler - tuomari sekä agility- ja rally-toko koetoimitsija. Suorittanut Agilityliiton agilityvalmentaja taso 2 koulutuksen.
Omat kurssit pääasiassa talvisin NoDo ry:n kautta Hausjärvellä ja kesäisin Riihimäellä. Koulutusta myös eri yrityksille ja seuroille. Tilattavissa koulutuspäivän tai kurssin pitoon myös esim. kasvattipäiville tai kerholle. Yksityiskoulutusta aikapulan vuoksi enään vain harvoin tarjolla.
Lue täältä ilmoittautumis- ja peruutusehdot omien kurssien osalta. Muille alikurakointina tehtävät opetukset vastaavan tahon ehdoin.

Alkavat kurssit


- TALVIKAUSI 2018-2019 KOULUTUKSET -
Talvikausi 2018-2019 valmennusryhmät, Hyvinkää
Paikka: NoDo ry:n lämmin halli, Monni (Hyvinkää / Hausjärvi)
Koulutuksista vastaava taho: Nobody's Dog Sport ry
 • Talvikaudelle varsinainen haku on päättynyt, mutta edelleen voi hakea vielä vapaaksi jääneitä / vapautuvia paikkoja.
  lajit ja tasot: rally-toko (aloittelija, alkeisjatko ja kisaava) sekä agility (aloittelija, alkeisjatko, kisavalmis ja kisaava). Tarkemmat tiedot tasoista täältä.
  Tällä hetkellä tarjolla ryhmät keskiviikko iltaisin klo. 18-21 (agility).
  Tee ilmoittautuminen sähköpostitse: nobodys.koulutus ät gmail.com Muista laittaa ilmoittautumiseen lisätieto: kouluttaja Miia Luukkainen.
 • Koiran kanssa harrastamaan - kurssi
  Seuraava kurssi talvikauden loppupuolella. Kurssin teema: Perustaitoja oppimiseen lajista riippumatta ja lisäksi tutustutaan tokoon, rally-tokoon ja agilityyn. Myös omia toiveita voit esittää.

Talvikausi 2018-2019 muualla

 • Mahdollisuus pitää seuroille agility- ja rally-tokotunteja sopimuksen mukaan esim. kerran kuukaudessa ryhmiä seuran omissa tiloissa.

TOIVEITA UUSISTA KURSSEISTA
Etkö löytänyt sopivaa kurssia tai ajankohtaa alkavista kursseista? Voit ilmoittaa toiveet uusista kursseista, kurssipaikasta ja ajankohdasta tästä.

arkitottelevaisuus hienosti hihnassa näyttelykoulutus
agility toko rally-toko